Yhdistyksemme ja sen toiminta 2020

On perustettu jo vuonna 1945. Ja tärkeinä tavoitteinamme pidämme, että yhdistys toimii yhdyssiteenä fyysisesti vammaisten ihmisten kesken toimialueellaan. Edistää vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä ja valvoo heidän oikeuksiaan yhteiskunnassa.Tukee eri tavoin vammaisia ihmisiä käyttämään voimavarojaan ja ottamaan vastuuta yhteisistä asioista sekä kehittää yhdessäolon mahdollisuuksia. 

Yhdistyksemme tarjoaa jäsenilleen monipuolista ohjelmaa sekä aktiivisille liikkujille että rauhallisemmasta keskustelusta pitäville. Tarjolla on vesijumppaa, erilaisia sisä- ja ulkopelejä, pyörätuolitanssia, hengellistä ohjelmaa, keskustelukerhoja, retkiä sekä pikkujoulun

 

Yhdistyksemme on jäsenmäärältään tällä hetkellä melkoisen pieni, sillä jäseniä meillä on noin 250. Kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan tutustumaan yhdistyksemme toimintaan. Yhdistyksen jäsenmaksu on 15 € /v ja se sisältää IT-lehden, joka ilmestyy noin 10 kertaa vuodessa. Jäsenlomakkeita saat yhdistyksemme sihteeriltä ja puheenjohtajalta. Voit myös liittyä netissä. TERVETULOA MUKAAN YHDISTYKSEMME TOIMINTAAN :)